Over

Het gezicht achter Hermsen Dakwerken Beuningen

cropped-Hermsen-dakwerken-3-slider.jpg

Op 13 juni 2021 is mijn vader, de oprichter van Hermsen Dakwerken Beuningen, plotseling overleden.

Ik ben Daan Hermsen, 20 jaar. Ik werkte sinds een paar maanden al bij mijn vader en we deelden veel. Hij heeft me leren branden en vele kneepjes van het vak geleerd. Toen merkte ik al dat ik dacht: ik wil het bedrijf groter maken! Mijn vader zei: “Als je het kan en wilt, dan doen jongen. Je hebt talent.” Sinds augustus 2021 ben ik de eigenaar van het bedrijf. Ik heb dezelfde gedrevenheid als mijn vader. Gedrevenheid in kwalitatief vakwerk, service en persoonlijke betrokkenheid staat voorop.

Praktische instelling

“Ik ben nooit een theoretische leerling geweest”, vertelt Daan. “Ik werk liever met mijn handen. Na een jaar de uitvoerdersopleiding te hebben gevolgd, heb ik de opleiding Allround Timmerman gevolgd. In tegenstelling tot veel andere dakdekkersbedrijven, kunnen we daarom ook het benodigde timmerwerk voor het dakbeschot verzorgen. Voordat ik het bedrijf van mijn vader instapte, heb ik ervaring opgedaan bij Bouwgroep Koenen in Beuningen en bij Gebr. Janssen Beugen. Daar heb ik een jaar lang als dakdekker bij mijn oom gewerkt en ervaring mogen opdoen. Ik wilde echter verder leren en mijn vader gaf me die kans in zijn bedrijf. Ikzelf heb de diploma’s  MAVO en VCA en aanhanger rijbewijs. Toekomst zie ik voor me met veel leren en moderniseren. Ik werk met Dave van Xada dakwerken en Stijn die voor het uitzendbureau werkt. Mijn moeder, die het bedrijf goed kent, doet de administratie.

Naast het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA), ben ik voor alles verzekerd. Het is voor mij belangrijk dat ik u onze kwaliteit kan garanderen, want dat staat bij ons hoog in het vaandel!

Daan Hermsen

Harold Hermsen

Hermsen Dakwerken Beuningen
Roskam 24, 6641 XE Beuningen
Tel. Zakelijk: 06-22514986 / privé 06-33233987
www.hermsendakwerkenbeuningen.nl
info@hermsendakwerkenbeuningen.nl
IBAN banknummer: NL85RBRB8835351464
Kvk: 83321594

Comments are closed.