Over

Het gezicht achter Hermsen Dakwerken Beuningen

cropped-Hermsen-dakwerken-3-slider.jpgMijn naam is Harold Hermsen en ik ben de eigenaar van Hermsen Dakwerken Beuningen.

In 1987 heb ik mijn diploma dakbedekking behaald en ben sinds die tijd al bezig met en op daken. Ik heb ruim 25 jaar op het dak gewerkt en ben 4 jaar lang uitvoerder acquisitie geweest. Voorheen werkte ik bij Hermsen Dakbedekking waar ik aan veel grote projecten heb gewerkt (lees hierover meer onder het kopje ‘Projecten’ of klik op deze link). Helaas werd dit bedrijf in 2014 failliet verklaard, waarna ik zo snel mogelijk voor mezelf ben begonnen.

Naast de nodige BDA diploma’s, heb ik nog het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA) , een uitvoerder certificaat en Preventiemedewerker certificaat. Het is voor mij belangrijk dat er gediplomeerde mensen op uw dak staan. Dat is dan ook de reden dat ik enkel met ervaren en gediplomeerde zzp-ers en uitzendkrachten werk. Mede hierdoor kunnen wij u onze kwaliteit garanderen, want dat staat bij ons hoog in het vaandel!

 

Hermsen Dakwerken Beuningen staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer: 62654160
Ons BTW-nummer is: NL165093961BO1; ons IBAN-nummer is: NL09RBRB0917868773

Comments are closed.