kwaliteit en garantie

gegarandeerd kwaliteit

Bij Hermsen Dakwerken Beuningen staan wij voor kwaliteit. Niet alleen moet een dak waterdicht zijn, dit dient ook weer- en windbestendig zijn, goed te worden aangebracht en goed te worden onderhouden. Zo bespaart u energie en kosten en voorkomt u problemen.

Allereerst voeren wij een gratis dakinspectie uit en daaropvolgend krijgt u van ons een gratis en vrijblijvend advies. Daarna kijken we samen met u welke materialen er nodig zijn en stellen we op basis van al het voorgaande een offerte voor u op. Zo heeft u dus altijd een offerte op maat en betaalt u niet te veel. In de offerte staat bovendien duidelijk beschreven welke werkzaamheden wij gaan uitvoeren. U komt dus niet voor onaangename verrassingen te staan!

Wij zorgen dat de werkzaamheden veilig en goed worden uitgevoerd en doen er alles aan om overlast te minimaliseren. Daarnaast werken we enkel met ervaren en gediplomeerde zzp-ers en uitzendkrachten. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van ee goede kwaliteit. Bovendien krijgt u bij ons standaard 10 jaar garantie!

Onze garantie!

Wij werken enkel met producten van topkwaliteit. Hierdoor kunnen wij u met 100% zekerheid een garantie geven van 10 jaar! Bovendien staan ook onze productleveranciers garant voor deze lange garantie. Dit betekent dat u twee maal verzekerd bent van kwaliteit en vakkundigheid!

Wat houdt ‘kwaliteit’ voor ons in?10 jaar garantie
–  wij brengen uitstekende dakbedekking aan
–  wij geven deskundig advies en treffen de nodige voorbereidingen
–  wij leveren vakkundig werk en gebruiken alleen de beste materialen. Deze zijn dan ook enkel afkomstig van betrouwbare fabrikanten en voorzien van een kwaliteitsverklaring van KOMO.
–  wij voeren alle werkzaamheden uit conform de voorgeschreven verwerkingsvoorschriften en technieken conform de nationale beoordelingsrichtlijn BRL 4702 voor de uitvoering van dakbedekkingsconstructies met gesloten dakbedekkingssystemen, de normen van Bureau
Dakadvies en de NEN 6050 norm (ontwerpvoorwaarden voor brandveilig werken aan daken).

Na oplevering van uw nieuwe, gerepareerde of gerenoveerde dak, ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging van de garantie. De gebeurt in de vorm van een Garantiecertificaat en staat garant voor onze service en kwaliteit.

 

Wilt u nu al gratis en vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op deze link en vul het formulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

Comments are closed.