dakinspectie

Waarom een dakinspectie?

Het is belangrijk om een dakinspectie uit te laten voeren door een erkend inspecteur om inzicht te krijgen in de kwaliteit van de dakbedekking. Na verloop van enkele jaren kan een dak kleine gebreken vertonen die, als u er niets aan laat doen, later voor grotere problemen kunnen zorgen. Wanneer u tijdig een dakinspectie laat uitvoeren, wordt u niet onaangenaam verrast en komt u niet onverwachts voor grote problemen en hoge kosten te staan.

 Wat is een dakinspectie nou precies?

Heel simpel gezegd betekent het enkel dat wij uw dak controleren op gebreken en dergelijke. Een inspectie kan uit verscheidene onderdelen bestaan:

– Wij inspecteren uw dakbedekking zoals deze er op dat moment uitziet. Verder controleren we ook de diverse aansluitingen zoals de gevels en wanden, de looppaden en de lichtstraten.
– Wij geven advies over de stappen die u het beste kunt ondernemen met betrekking tot het onderhoud van uw dakbedekking, de veiligheids- en noodvoorzieningen, de onderdelen die dienen te worden vervangen, etc.

Wij spreken van tevoren met u af welke van deze onderdelen u wilt laten uitvoeren. Nadat wij uw dak hebben geïnspecteerd, stellen wij een inspectierapport voor u op. Hierin kunt u onder andere lezen wat de staat is van uw dakbedekking en wat de verwachte levensduur daarvan is. Tevens voegen wij foto’s toe aan het rapport waarop de gebreken duidelijk te zien zijn.

Wat kost zo’n dakinspectie ongeveer?

Helemaal niets. Bij Hermsen Dakwerken Beuningen voeren wij een dakinspectie volledig GRATIS uit! Bel voor een afspraak naar Daan Hermsen op nummer 06-22514986 (zakelijk) of 06-33233987 (privé)

Comments are closed.